Ny B2B-reklame for danske HOVE

Det var en sand fornøjelse, at arbejde sammen med Simonsen Streger på produktionen af en B2B-reklame for danske Hove. Målet var at lave en B2B-reklame, som skulle hjælpe Hove med, at sælge deres produkt Easy Grease Carry Pump på det amerikanske marked. Det var derfor vigtigt, at vi fik lavet en amerikansk speak og billedsiden var flot og storladen. Produktionsmæssigt har vi brugt droner & Ronin-M (Steady-cam) for at levere den bedst tænkelige tekniske løsning.

Som med så mange andre film, så startede projektet med udarbejdelsen af et storyboard. Det blev udarbejdet af Fjahgo i samarbejde med mig.

Herunder ses der færdige resultat, som hele produktionen og kunden er meget tilfredse med.

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Er det muligt at skabe en verden, der udelukkende korer pa gron energi? Det er et af tidens helt store sporgsmal, og i en ny interaktiv film, Home, slar den danske energik?mpe Orsted – det tidligere DONG Energy – et slag for, at det

Leave a Reply

Your email address will not be published.