Drone

Vi har leveret droneoptagelser siden dronerne første gang kom på det kommercielle marked. Det er vores ambition at være landets førende inden for droneoptagelser, og derfor sætter vi barren højt hvad angår æstetik og teknik. For at levere de bedst tænkelige optagelser, skal man helst være tre personer ude på optagelserne. Det er essentielt for den bedste kvalitet, at der er fuld kontrol over drone, kamera (pan/tilt/zoom) og instruktion/statistkoordinering.

Således bliver det ikke bare oversigtsbilleder, men hvert skud en lille filmisk fortælling med et narrative. Har du specifikke ønsker om et narrative, så tager vi en snak til et møde. Vi leverer også mindre 1 og 2-personers setups, og kan desuden levere 360 graders optagelser efter behov.

Optagelserne foregår altid efter den danske lovgivning.

Hvad får vi?

Laver vi droneoptagelser for dig, får du udover al råmaterialet i 4k også én 1-2 min film inkl. i prisen. Vi klipper og colorgrader filmen, som du ønsker det, og målretter den dine behov. Vi sørger desuden også for at farvebehandle og stabilisere al råmaterialet.


Optagelser med 3 personer on location


KUNDE: VisitDenmark & Kulturstyrelsen

  • Vi er i gang med at etablere et stort arkiv af Danmark set fra luften. Her er et sammenklip, hvor vi har leveret meget af dronematerialet og de timelapses I ser.

Heart of Denmark

Discover the Heart of Denmark. #heartofdenmark

Slået op af Go VisitDenmark i Lørdag den 13. august 2016

  • En 1 min. version af Utzon Center i Aalborg

KUNDE: VisitDenmark og 1. min nedklip til Henning Larsen Architects 

Moesgaard Museum has been chosen as one of the architectural landmarks in Denmark that brings extra value to people, everyday life and society. Something we're very proud of! Currently on exhibit in Dansk Industri – DI.

Slået op af Henning Larsen i Tirsdag den 21. marts 2017


Optagelser med 1-2 person on location 


KUNDE: VisitDenmark & Kulturstyrelsen

  • Skud fra land og by i Georgien.

KUNDE: www.luftvideo.dk

  • Eksempel på dronefilm fra enkelt event.

Comments are closed.