Luftfilm

Bang Clemme Film arbejder sammen med Openhouse og Løvendahl Film i forbindelse med produktionen af droneoptagelser. Det er vores ambition at være landets førende inden for droneoptagelser, og derfor sætter vi barren højt hvad angår æstetik og teknik. For at levere de bedst tænkelige optagelser, skal man være tre personer ude på optagelserne. Det er essentielt for den bedste kvalitet, at der er fuld kontrol over drone, kamera (pan/tilt/zoom) og instruktion/statistkoordinering. Således bliver det ikke bare oversigtsbilleder, men filmiske fortællinger med et narrative. Har du specifikke ønsker om et narrative, så tager vi en snak til et møde. Vi leverer også mindre 1 og 2-personers setups, og kan desuden levere 360 graders optagelser efter behov.

Optagelserne foregår altid efter den danske lovgivning.

Hvad får vi?

Laver vi droneoptagelser for dig, får du udover al råmaterialet i 4k også én 1-2 min film inkl. i prisen. Vi klipper og colorgrader filmen, som du ønsker det, og målretter den dine behov. Vi sørger desuden også for at farvebehandle og stabilisere al råmaterialet.


Optagelser med 3 personer on location


KUNDE: VisitDenmark & Kulturstyrelsen

  • Vi er i gang med at etablere et stort arkiv af Danmark set fra luften. Her er et sammenklip, hvor vi har leveret meget af dronematerialet og de timelapses I ser.

Heart of Denmark

Discover the Heart of Denmark. #heartofdenmark

Slået op af Go VisitDenmark i 13. august 2016

  • En 1 min. version af Utzon Center i Aalborg

Utzon Center, Aalborg.

Vi har lige været på en stor droneturné og forskønnet nogle af Danmarks kulturelle steder. Her har I en teaser fra Utzon Center ved Aalborgs nye havnefront.Få et indblik i den smukke arkitektur i de smukke omgivelser. Materialet er produceret for Go VisitDenmark i samarbejde med OpenHouse.dk Dig in! ___Music: Cylinder Six af Chris Zabriskie er givet i licens i henhold til en Creative Commons Attribution license (https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/)Kilde: http://chriszabriskie.com/cylinders/Kunstner: http://chriszabriskie.com/

Slået op af Bang Clemme Film i 22. september 2016

 

KUNDE: VisitDenmark og 1. min nedklip til Henning Larsen Architects 

Moesgaard Museum has been chosen as one of the architectural landmarks in Denmark that brings extra value to people, everyday life and society. Something we're very proud of! Currently on exhibit in Dansk Industri – DI.

Slået op af Henning Larsen i 21. marts 2017


Optagelser med 1-2 person on location 


KUNDE: VisitDenmark & Kulturstyrelsen

 

  • Skud fra land og by i Georgien.

 

KUNDE: www.luftvideo.dk

  • Eksempel på dronefilm fra enkelt event.

Leave a Reply

Your email address will not be published.