Luftfilm

Bang Clemme Film arbejder sammen med Openhouse og Løvendahl Film i forbindelse med produktionen af droneoptagelser. Det er vores ambition at være landets førende inden for droneoptagelser, og derfor sætter vi barren højt hvad angår æstetik og teknik. For at levere de bedst tænkelige optagelser, skal man være tre personer ude på optagelserne. Det er essentielt for den bedste kvalitet, at der er fuld kontrol over drone, kamera (pan/tilt/zoom) og instruktion/statistkoordinering. Således bliver det ikke bare oversigtsbilleder, men filmiske fortællinger med et narrative. Har du specifikke ønsker om et narrative, så tager vi en snak til et møde. Vi leverer også mindre 1 og 2-personers setups, og kan desuden levere 360 graders optagelser efter behov.

Optagelserne foregår altid efter den danske lovgivning.

Hvad får vi?

Laver vi droneoptagelser for dig, får du udover al råmaterialet i 4k også én 1-2 min film inkl. i prisen. Vi klipper og colorgrader filmen, som du ønsker det, og målretter den dine behov. Vi sørger desuden også for at farvebehandle og stabilisere al råmaterialet.


Optagelser med 3 personer on location (Pris: 60.000 kr. (inkl. 2 skræddersyede film á 1-2 min., og al råmaterialet i 4k))


KUNDE: VisitDenmark & Kulturstyrelsen

  • Vi er i gang med at etablere et stort arkiv af Danmark set fra luften. Her er et sammenklip, hvor vi har leveret meget af dronematerialet og de timelapses I ser.

  • En 1 min. version af Utzon Center i Aalborg

 

KUNDE: VisitDenmark og 1. min nedklip til Henning Larsen Architects 


Optagelser med 1-2 person on location (pris: 15.500-35.500 kr.) (inkl. 1 min film og al råmaterialet)


KUNDE: VisitDenmark & Kulturstyrelsen

 

  • Skud fra land og by i Georgien.

 

KUNDE: www.luftvideo.dk

  • Eksempel på dronefilm fra enkelt event.

Leave a Reply

Your email address will not be published.